4.11.–2.12.2021 Puhutaan ympäristötunteista -verkkoryhmä (5 x 2h)

Ilmastonmuutos, ympäristöuhat ja lajikato, saastuminen, pandemiat, lähiluonnon tuhoutuminen… Nykytilanteen hälyttävät faktat ja tulevaisuuden epävarmuus herättävät monenlaisia tunteita ja ajatuksia. Ilmasto- ja ympäristöteot usein auttavat niiden käsittelyssä, mutta vain pelkästään toimintaan keskittymällä saatamme uupua tai kyynistyä. Tunteet voivat olla toiminnan moottoreita tai jarruja, joten miten omat ja muiden ympäristötunteet pitäisi kohdata, ja miten palautua?

Tapaamiset viitenä torstai-iltana 4.11., 11.11., 18.11., 25.11. ja 2.12. klo 17.30–19.00
Zoomissa järjestettävässä verkkoryhmässä tarjotaan tutkittua tietoa ympäristöön liittyvistä tunteista ja ajatuksista sekä keinoja niiden kohtaamiseen ja käsittelyyn. Lisäksi pohditaan toiminnan ja tunteiden käsittelyn välistä suhdetta. Verkkoryhmä tarjoaa mahdollisuuden pohtia omaa suhtautumista ilmasto- ja ympäristökriisiin sekä tulevaisuuteen. Vertaistuen, keskustelun ja vinkkien jakamisen avulla tuetaan selviytymistä haastavassa tilanteessa.

Ryhmä soveltuu kaikille, jotka haluavat vahvistaa omaa hyvinvointiaan ja ympäristötunteiden käsittelytaitoja.  Ryhmän toteuttaa Ympäristöahdistuksen mieli -hanke ja osallistuminen on maksutonta. Verkkoryhmän ohjaa Tunne ry:n toiminnanjohtaja Taneli Saari yhdessä MIELI ry:n vapaaehtoisten kanssa.

Ilmoittaudu mukaan tällä lomakkeella viimeistään 4.11.!


Julkaistu:

Kategoria:
Osallistu

Jaa artikkeli:
Facebookissa
Twitterissä