7.–21.9.2021 Puhutaan ympäristötunteista -verkkoryhmä (3 x 2 h)

Neljä henkilöä "puhutaan ympäristötunteista" -nauhan kanssa

Ilmastonmuutos, ympäristöuhat ja lajikato, saastuminen, pandemiat, lähiluonnon tuhoutuminen… Nykytilanteen hälyttävät faktat ja tulevaisuuden epävarmuus herättävät monenlaisia tunteita ja ajatuksia. Ilmasto- ja ympäristöteot usein auttavat niiden käsittelyssä, mutta vain pelkästään toimintaan keskittymällä saatamme uupua tai kyynistyä. Tunteet voivat olla toiminnan moottoreita tai jarruja, joten miten omat ja muiden ympäristötunteet pitäisi kohdata, ja miten palautua?

Kolmena tiistai-iltana 7.9, 14.9. ja 21.9. klo 17.30–19.30 Zoomissa järjestettävässä verkkoryhmässä tarjotaan tutkittua tietoa ympäristöön liittyvistä tunteista ja ajatuksista sekä keinoja niiden kohtaamiseen ja käsittelyyn. Lisäksi pohditaan toiminnan ja tunteiden käsittelyn välistä suhdetta. Verkkoryhmä tarjoaa mahdollisuuden pohtia omaa suhtautumista ilmasto- ja ympäristökriisiin sekä tulevaisuuteen. Vertaistuen, keskustelun ja vinkkien jakamisen avulla tuetaan selviytymistä haastavassa tilanteessa.

Ryhmä soveltuu kaikille, jotka haluavat vahvistaa omaa hyvinvointiaan ja ympäristötunteiden käsittelytaitoja.  Ryhmän toteuttaa Ympäristöahdistuksen mieli -hanke ja osallistuminen on maksutonta. Verkkoryhmän ohjaavat Tunne ry:n toiminnanjohtaja Taneli Saari ja Nyyti ry:n asiantuntija Hanna Rintala.

Ilmoittaudu mukaan tällä lomakkeella 26.8.–6.9.!


Julkaistu:

Kategoria:
Osallistu

Jaa artikkeli:
Facebookissa
Twitterissä