Millainen suhde meillä on lähiluontoomme? – Luontotupa to 4.4.

Tule kuuntelemaan keskustelua torstaina 12.10.

Huolettaako ilmastokriisi, ahdistaako luontokato? Älä jää yksin, kun maailmantuska painaa päälle. Luontotupa tarjoaa paikan ajatustenvaihdolle ympäristöön ja luontoon liittyvissä kysymyksissä ja ajatuksissa.

Ajankohta ja paikka: to 4.4.2024 klo 17–19
Elopelto (Viikin kampuskirjasto),
Viikinkaari 11, 00014 Helsinki

Tule juttelemaan matalalla kynnyksellä ilmastoon, tulevaisuuden epävarmuuteen ja kaikenlaisiin kriiseihin liittyvistä ajatuksistasi. Yhdessä löydämme ainakin pieniä ratkaisuja, rohkeutta yrittää ja toivon kipinöitä.

Ympäristö ja tulevaisuus mielessä –hankkeen työntekijä on paikalla ja tarjolla on kahvia, teetä, ajatustenvaihtoa ja vertaistukea. Ilmoittautumista ei tarvita, lisätietoja antaa hanna.rintala@nyyti.fi.

Rakas lähiluontomme

Millainen suhde meillä on lähiluontoomme? Torstaina 4.4. katsomme lähiluontoamme uusin silmin. Pohdimme sen tärkeyttä, miten voimme sitä suojella sekä sitä, mitä se meille antaa. Luontotupa torstai-iltana klo 17–19.

Kevään 2024 Luontotuvat torstaisin Viikin kirjastossa:

8.2. Kuuminta nyt! Mediakritiikki MENNYT

29.2. Kertomusten voima MENNYT

14.3. Planeetan kokoinen arki MENNYT

4.4. Lähiluontomme

Ympäristö ja tulevaisuus mielessä -hanke ja Helmet-kirjastot järjestävät Kirjaston luontotuvat yhdessä. Luontotuvat ovat osa Kirjastosta aktivistiksi -ympäristöhaastetta.


Julkaistu:

Kategoria:
Osallistu

Jaa artikkeli:
Facebookissa
Twitterissä