Vanhempainilta 20.3.2024: Miten olla nuoren tukena, kun maailman kriisit kuormittavat?

Miten rakennamme nuorten kanssa toiveikasta tulevaisuutta ilmastokriisin ja synkkien uutisten keskellä? Ymmärrämmekö nuorten ympäristö- ja tulevaisuushuolia? Mitä ovat ympäristötunteet ja miten niitä tulisi käsitellä? Mitä muuta haluaisit tietää? Kysy asiantuntijalta! Maksuton vanhempainilta ke 20.3.2024 klo 18–18:45.

Aika: 20.3.2024 klo 18:00 – 18:45
Paikka: Microsoft Teams
Hinta: Maksuton
Ennakkoilmoittautuminen: Mieli Futural

Tutkimusten mukaan valtaosa nuorista kokee huolta, surua, ahdistusta, turhautumista tai muita kuormittavia tunteita ilmastonmuutoksen sekä maailman kriisien vuoksi. Nuoret eivät aina koe tulevansa kuulluksi näiden kysymysten kanssa. Aikuisillekaan teema ei ole aina helppo. Ympäristö- ja tulevaisuushuolista jutteleminen nuoren kanssa kuitenkin kannattaa etenkin silloin, jos ne tuntuvat vaivaavan nuoren mieltä.

Verkkovanhempainillassa asiantuntijamme Taneli Saari avaa ympäristötunteiden teemaa ja sen merkitystä nuoren mielenterveydelle, tarjoaa vinkkejä, miten aiheesta voi jutella nuoren kanssa ja vastaa etukäteen lähetettyihin kysymyksiin.

Kysy asiantuntijalta

Voit jättää kysymyksesi asiantuntijalle ilmoittautumisen yhteydessä. Kysymykset kerätään anonyymisti eikä niitä tallenneta.

Osallistuminen

Vanhempainilta järjestetään Microsoft Teams -alustalla, ja siihen voi ilmoittautua täältä.

Tapahtuman aikana osallistujien kamerat ja mikrofonit on suljettuina.

Ilmoittautuneille lähetetään sähköpostiin Teams-linkki tilaisuuteen sekä muistutusviesti kolme päivää ennen vanhempainiltaa.

HUOM! Verkkovanhempainillan esitysmateriaalin toimitamme tilaisuuden jälkeen ainoastaan ennakkoon ilmoittautuneille.

Verkkovanhempainiltaan voi osallistua myös ilman ennakkoilmoittautumista tämän Teams-linkin kautta. Tilaisuuteen osallistuminen on mahdollista, vaikka sinulla ei olisikaan Teams-sovellusta. Käytössäsi täytyy kuitenkin olla Chrome-, Edge- tai Firefox-selain.

Ilmoittautumisen yhteydessä annetut tiedot tallentuvat MIELI ry:n toiminnanohjausjärjestelmään. Niitä käytetään ainoastaan tapahtumaan liittyvään tiedottamiseen sekä anonyymia palautteenkeruuta varten.


Julkaistu:

Kategoria:
Osallistu

Jaa artikkeli:
Facebookissa
Twitterissä