Tilaa meiltä maksuton Tulevaisuus mielessä -työpaja!

Tulevaisuudenusko on koetuksella, kun kriisi toisensa perään koettelee maailmaa ja omaa jaksamista. Jatkuvat uutiset ympäristökriisistä, sodista ja pandemioista herättävät monenlaisia vaikeitakin ajatuksia ja tunteita, joita on hyvä käsitellä. Tilaa meiltä maksuton työpaja.

Emme voi välttyä uutisilta ympäristökriisistä, sodista ja muusta maailman myllerryksestä. Yhä useampi nuori kantaa huolta ympäristön tilasta ja tulevaisuudesta ja kaipaa paikkaa, jossa pääsisi keskustelemaan ja jakamaan ajatuksiaan.

Voit olla meihin yhteydessä, kun haluat tilata omalle yhteisöllesi työpajan, koulutuksen tai infotilaisuuden. Keskeisinä näkökulmina toiminnassamme ovat mielenterveys- ja tunnetaitojen, vertaistuellisuuden ja yhteisöllisyyden tukeminen ympäristökriisin aikakaudella. Hankkeen tarjoama toiminta on tilaajille ja osallistujille maksutonta.

Voit lukea lisää hankkeesta täältä ja liittyä valtakunnalliseen verkostoomme täältä. Ota seurantaan myös Instagram-tilimme.

Tulevaisuus mielessä -työpajassa pohditaan yhdessä, miten vaikeitakin tunteita voi käsitellä ja millaisilla keinoilla omaa hyvinvointia voi pitää yllä. Lisäksi niissä haastetaan tulevaisuuden uhkakuvia kuvittelemalla toivottuja tulevaisuuksia.

Tulevaisuus mielessä -työpajat ovat maksuttomia ja niiden kesto noin 90 minuuttia.

Tilauskyselyt ja lisätietopyynnöt:
Taneli Saari, taneli@tunne.org

Yhteystiedot:

Yhteystiedot

 

 


Julkaistu:

Kategoria:
Osallistu

Jaa artikkeli:
Facebookissa
Twitterissä