Työpaja 11.10.2022 opiskelijajärjestöille ja opiskelijoille: Ympäristö ja tulevaisuus mielessä

Ahdistaako ilmasto, huolettaako tulevaisuus? Älä jää yksin! Työpaja opiskelijoille ja opiskelijajärjestöjen toimijoille ti 11.10.2022 klo 15–17 Zoom-yhteydellä.

Työpajassa saat käyttöösi helposti lähestyttäviä ja toiminnallisia harjoitteita mm. myötätunnon, yhteisöllisyyden ja tietoisuustaitojen vahvistamiseen. Pajassa ideoidaan myös, millaiset toimintatavat voivat opiskeluyhteisöissä lisätä henkistä kriisinkestävyyttä.

Ympäristökriisi ja muut kasautuvat kriisit koskettavat tavalla tai toisella meitä kaikkia ja haastavat meidät löytämään tukea mielen hyvinvointiin arjen keskellä. Hyvä uutinen on se, että samat asiat ovat hyödyllisiä sekä maapallon että ihmisen hyvinvoinnin kannalta. Lisäksi meitä ympäristöhuolen ja ahdistuksen kokijoita on paljon – et siis ole yksin!

Toimintaamme osallistuneet kertovat saaneensa työpajoista voimavaroja ja oivalluksia tunteiden kanssa elämiseen. Työpajoja vetävät Ympäristöahdistuksen mieli -hankkeen Hanna ja Taneli, jotka ovat olleet useita vuosia tekemisissä ympäristötunteiden kanssa sekä työnsä kautta että omakohtaisesti. Lämpimästi tervetuloa mukaan sellaisena kuin olet!

Ilmoittaudu mukaan tämän linkin kautta ennen työpajaa, ja saat sähköpostiisi Zoom-linkin. Nähdään siellä!


Julkaistu:

Kategoria:
Osallistu

Jaa artikkeli:
Facebookissa
Twitterissä