Tulossa: Suru ekokriisissä -ryhmächat 28.11.

Ihminen on toimillaan muokannut luontoa peruuttamattomalla tavalla. Monet lajit ovat ekokriisin seurauksena kadonneet ja ihmiset ympäri maailmaa kärsivät ilmastonmuutoksen aiheuttamista luonnonkatastrofeista. Suru on täysin oikeutettu tunne.

Ympäristöön liittyvä surutyö ei tule koskaan valmiiksi, mutta sen kanssa voi oppia toimimaan. Ympäristöongelmat ja niiden uhat herättävät monenlaisia suruun liittyviä tunteita. Ihmiset kokevat erilaisia surun ja murheen muotoja, kuten haikeutta, alakuloisuutta tai itkuisuutta. Ne kertovat, että välität tästä planeetasta.

Voiko ympäristösurun kanssa oppia toimimaan? Miten suru voi ilmetä, entäs miten muut sen kanssa pärjäävät? Tule kanssamme keskustelemaan aiheesta suru ryhmächatiin tiistaina 28.11.2023.

Ryhmächatteja ja -keskusteluja

Ryhmächateissa voit keskustella nimettömästi muiden osallistujien ja hankkeen työntekijän kanssa. Chatit ovat kaikille avoimia ja niitä järjestetään vaihtuvin teemoin. Syksyn ryhmächatit:

• 26.9. Viha ja vitutus ekokriisissä MENNYT
• 31.10. Omat keinot ekokriisissä MENNYT
28.11. Suru ekokriisissä MENNYT
• 19.12. Kulutusjuhla ja krääsäahdistus TULOSSA

klo 17.30–19.

Chattien lisäksi tarjolla on myös ryhmäkeskusteluja, joissa aiheista voi jutella omaan tahtiin. Keskustelu on moderoitua ja luottamuksellista. Keskusteluihin osallistuminen edellyttää anonyymiä rekisteröitymistä ja kirjautumista sisään Tukinettiin.

Lue lisää ympäristösurusta:

Ympäristösuru

Anna surulle sen ansaitsema tila

Ympäristöahdistuksessa on kyse syvästä surusta, kun jotain ikiaikaista katoaa

 

 

 


Julkaistu:

Kategoria:
Osallistu

Jaa artikkeli:
Facebookissa
Twitterissä