Toivottavan tulevaisuuden maalailua & paneelikeskustelu ympäristökriisistä

Tervetuloa puistojuhlaan Helsinki-päivän etkoille Lapinlahden vanhalle sairaala-alueelle sunnuntaina 11.6.! Maalaamme yhdessä toivottavan tulevaisuuden ja keskustelemme ympäristökriisistä.

Alueella järjesteään lisäksi puistokirppis, konsertteja, ympäristöteemaisia työpajoja sekä paneelikeskusteluja. Päivän tapahtumiin on vapaa pääsy. Lue lisää Facebook-sivulta.

Miltä näyttäisi tulevaisuus, jossa niin hömötiaisella, jääkarhulla kuin ihmiselläkin on hyvä olla? Mitä sinä toivot tulevaisuudelta? Tule mukaan puistojuhlan maalauspajaan!
Ympäristö ja tulevaisuus mielessä -hanke järjestää puistojuhlassa sekä maalauspajan että paneelikeskustelun ympäristökriisistä. Lue lisää tapahtuman Facebook-sivulta.

Klo 11–13 Toivottavan tulevaisuuden maalailua

Miltä näyttäisi tulevaisuus, jossa niin hömötiaisella, jääkarhulla kuin ihmiselläkin on hyvä olla? Mitä sinä toivot tulevaisuudelta? Tule mukaan Lapinlahden vanhaan sairaalapuistoon maalaamaan toivottavan tulevaisuuden kuvaa! Tulevaan liittyy paljon erilaisia mielikuvia, ennusteita ja epävarmuuksia. Haluamme kuulla, mitä sinulla on mielessäsi. Lähde siis rohkeasti mukaan! Meiltä saat käyttöösi maalit ja pensselit, joten et tarvitse mukaasi mitään. Toiminta sopii kaikenikäisille tulevaisuuden pohtijoille. Paikalla ovat Ympäristö ja tulevaisuus mielessä -hankkeen Hanna, Satu ja Taneli.

Klo 13–14 Keskustelu: Ympäristökriisi muuttaa kaiken – miten reagoimme?

Muuttuva ilmasto ja ympäristö vaikuttavat mielenterveyteen ja hyvinvointiin. Millaista tietoa ja ennusteita tutkimus tarjoaa? Tervetuloa seuraamaan paneelikeskustelua Lapinlahden Lähteelle! Mukana ovat toimialajohtaja Hannele Korhonen Ilmatieteen laitokselta, muusikko ja näyttelijä Elsi Sloan sekä maa- ja metsätieteiden tohtori Taina Laaksoharju MIELI ry:stä. Haastattelijana Taneli Saari Ympäristö ja tulevaisuus mielessä -hankkeesta.
Elsi Sloan esittää tilaisuudessa myös puhuttelevaa ja teemaan liittyvää musiikkia.

Julkaistu:

Kategoria:
Osallistu

Jaa artikkeli:
Facebookissa
Twitterissä