Tulevaisuushuolia? Olemme paikalla Tall Ships Races Helsinki -tapahtumassa!

Tall Ships Races -nuorisopurjehdustapahtuma rantautuu Helsinkiin 4.–7.7.2024. Kaupunginmuseossa järjestetään avointa ohjelmaa nuorille, ja hankkeemme on mukana!

Huolettaako ilmastokriisi, ahdistaako luontokato? Tule juttelemaan matalalla kynnyksellä ilmastoon, tulevaisuuden epävarmuuteen ja maailmankriiseihin liittyvistä ajatuksistasi. Ympäristö ja tulevaisuus mielessä -hankkeen työntekijät ovat paikalla kaupunginmuseon aulan pisteellä kaikkina neljänä tapahtumapäivänä.

Ilmastokahvilassa pelaillaan ja jutellaan

Osallistu meriaiheiseen tietovisaan, jätä viestisi päättäjille, kokeile mielenkiintoisia pelejä tai tule mukaan pyöreän pöydän keskusteluun, jossa kaikenlaisten ajatusten vaihto on sallittua. Voit myös tulla hetkeksi hengähtämään ja nauttia lasillisen mehua.

Kevyempi olo Huolituolista

MIELI ry:n Huolituoli on matalan kynnyksen tila, jossa voi keventää mieltään luottamuksellisesti. Ilmoittautuminen aukeaa perjantaina 20.6.2024. Huolituolissa voit tulla kuulluksi kiireettömästi, nimettömästi ja turvallisesti. Voit varata 45 minuutin mittaisen tapaamisen ja keskustella haluamistasi asioista Ympäristö ja tulevaisuus mielessä -hankkeen asiantuntijan kanssa, joka on käynyt MIELI ry:n Huolituoli-koulutuksen. Tapaamiset ovat maksuttomia.

Ilmoittautuminen Huolituoliin aukeaa 20.6. Ajan voi varata to–pe klo 13–17 ja la–su klo 13–15 välille.

Puhe: Mielen hyvinvointi maailman myllerryksessä

Asiantuntijamme Taneli Saari pitää perjantaina 4.7. puheen, jossa käsitellään ympärillämme tapahtuvien muutosten synnyttämiä reaktioita ja terveydellisiä vaikutuksia. Lisäksi tarkastellaan mielen hyvinvoinnin ylläpitämisen tapoja. Nykyhetki ja tulevaisuus herättävät meissä monenlaisia ajatuksia ja tunteita, joita on hyvä käsitellä itsenäisesti ja yhdessä. Tule kuulolle klo 11.35 Helsingin kaupunginmuseon tapahtumatorille!

Lisätietoja Tall Ships Races tapahtumasta löydät tästä linkistä.


Julkaistu:

Kategoria:
Osallistu

Jaa artikkeli:
Facebookissa
Twitterissä