27.9.2021 Puhutaan ympäristötunteista -työpaja lääketieteen opiskelijoille

Kahdeksan piirroshahmoa eri tunnetiloissa

Ilmastonmuutos, ympäristöuhat ja lajikato, saastuminen, pandemiat, lähiluonnon tuhoutuminen… Nykytilanteen hälyttävät faktat ja tulevaisuuden epävarmuus herättävät monenlaisia tunteita ja ajatuksia. Ilmasto- ja ympäristöteot usein auttavat niiden käsittelyssä, mutta vain pelkästään toimintaan keskittymällä saatamme uupua tai kyynistyä. Tunteet voivat olla toiminnan moottoreita tai jarruja, joten miten omat ja muiden ympäristötunteet pitäisi kohdata, ja miten palautua?

Miten ympäristötunteet liittyvät lääkärin ja laajemmin sote-ammattilaisten työhön? Miten voidaan edistää psyykkistä hyvinvointia ympäristökriisin keskelläkin?

27.9.2021 klo 18.00–20.00 Zoomissa järjestettävässä lääkisopiskelijoiden etätyöpajassa tarjotaan tutkittua tietoa ympäristöön liittyvistä tunteista ja ajatuksista sekä keinoja niiden kohtaamiseen ja käsittelyyn. Työpaja soveltuu kaikille kiinnostuneille, eikä ennakkotietoa aiheesta tarvita!

Työpajan toteuttaa Ympäristöahdistuksen mieli -hanke yhteistyössä FiMSIC:n kanssa ja se on maksuton. Työpajan ohjaavat Tunne ry:n toiminnanjohtaja Taneli Saari ja Nyyti ry:n Hanna Rintala.

Lämpimästi tervetuloa mukaan! Ilmoittaudu oheisesta linkistä 26.9. mennessä: https://mieli.futural.fi/registration/161

Saat Zoom-linkin ilmoittamaasi sähköpostiin ma 27.9.

Kysyttävää? Lisätietoja kouluttajilta: hanna.rintala@nyyti.fi


Julkaistu:

Kategoria:
Osallistu

Jaa artikkeli:
Facebookissa
Twitterissä