Kutsu: Mielenterveys ekokriisissä -aamukahvit to 18.4.

Hei, sinä mielenterveyden ja ympäristön yhteydestä kiinnostunut! Tämä verkosto on sinua varten. Aamukahvit järjestetään seuraavan kerran torstaina 18.4.2024 klo 9.–10.30. Tilaisuuden alustajana toimii Taneli Saari.

Kevään viimeisessä tapaamisessa pysähdytään pohtimaan itsestä huolehtimisen merkitystä ja siihen liittyvää keinovalikoimaa. Alustajana toimii tällä kertaa ympäristötunteiden parissa vuosia työskennellyt Taneli Saari. Aamukahveilla on myös tilaa ajankohtaisista asioista, tapahtumista ja julkaisuista tiedottamiselle sekä vapaalle keskustelulle.

Suora linkki tapaamiseen tästä.

Liity mukaan verkostoon tällä lomakkeella.

Verkosto on valtakunnallinen ja kokoontuu etänä noin 2–4 kertaa vuodessa. Tavoitteenamme on yhdistää teeman parissa toimivia ja siitä kiinnostuneita ihmisiä, nostaa esiin ajankohtaisia puheenaiheita sekä tarjota vertaistukea. Tapaamiset aloitetaan vaihtuvan asiantuntijan alustuksella, ja sen jälkeen siirrytään yhteisen keskustelun pariin.

Verkoston tapaamiset

Huhtikuun tapaaminen on järjestyksessään neljäs, mutta voit tulla kahveille, vaikka et olisi ollut mukana aiemmin.

Ympäristö ja tulevaisuus mielessä -hankkeen asiantuntija Sini Forssell Nyyti ry:stä käsitteli viime aamukahveilla 15.2. alustuksessaan myötätunnon eri ulottuvuuksia ja myötätuntoa voimavarana ekokriisissä elämisessä ja muutoksen tekemisessä. Lue Sinin teksti myötätunnosta täältä.

Verkoston ensimmäisillä aamukahveilla 14.9.2023 alustajana toimi Aalto-yliopiston psykologi Sanni Saarimäki. Syksyn toisessa tapaamisessa 30.11.2023 alustajana toimi ympäristötutkija, dosentti Panu Pihkala.

Mikäli olisit innostunut jatkossa esittelemään toimintaasi, niin voit olla yhteydessä meihin.

Lämpimästi tervetuloa mukaan verkostoon!


Julkaistu:

Kategoria:
Osallistu

Jaa artikkeli:
Facebookissa
Twitterissä