Kutsu sinulle: Mielenterveys ekokriisissä -aamukahvit to 15.2.

Hei, sinä mielenterveyden ja ympäristön yhteydestä kiinnostunut! Tämä verkosto on sinua varten. Aamukahvit järjestetään torstaina 15.2.2024 klo 9.–10.30 teemalla myötätunto.

Ympäristö ja tulevaisuus mielessä -hankkeen asiantuntija Sini Forssell Nyyti ry:stä käsittelee alustuksessaan myötätunnon eri ulottuvuuksia ja myötätuntoa voimavarana ekokriisissä elämisessä ja muutoksen tekemisessä. Lue Sinin teksti myötätunnosta täältä.

Verkosto on valtakunnallinen ja kokoontuu etänä noin 2–4 kertaa vuodessa. Tavoitteenamme on yhdistää teeman parissa toimivia ja siitä kiinnostuneita ihmisiä, nostaa esiin ajankohtaisia puheenaiheita sekä tarjota vertaistukea. Tapaamiset aloitetaan vaihtuvan asiantuntijan alustuksella, ja sen jälkeen siirrytään yhteisen keskustelun pariin.

Liity mukaan verkostoon tällä lomakkeella. Saat sähköpostiisi kutsun tuleviin tapaamisiin.

Verkoston tapaamiset

Helmikuun tapaaminen on järjestyksessään kolmas, mutta voit liittyä mukaan, vaikka et olisi ollut mukana aiemmin. Verkoston ensimmäisillä aamukahveilla 14.9.2023 alustajana toimi Aalto-yliopiston psykologi Sanni Saarimäki. Syksyn toisessa tapaamisessa 30.11.2023 alustajana toimi ympäristötutkija, dosentti Panu Pihkala.

Mikäli olisit innostunut jatkossa esittelemään toimintaasi, niin voit olla yhteydessä meihin.

Liity mukaan verkostoon tällä lomakkeella.

Lämpimästi tervetuloa mukaan verkostoon!


Julkaistu:

Kategoria:
Osallistu

Jaa artikkeli:
Facebookissa
Twitterissä