Ilmoittaudu mukaan toukokuun 2021 Ympäristötunne-haasteeseen

Kahdeksan piirroshahmoa eri tunnetiloissa

Ilmastokriisi ja luonnon monimuotoisuuden romahtaminen ja oman tulevaisuuden epävarmuus herättävät monenlaisia tunteita ja ajatuksia. Ilmasto- ja ympäristöteot usein auttavat tunteiden käsittelyssä, mutta vain pelkästään toimintaan keskittymällä saatamme uupua tai kyynistyä. Tunteet voivat olla toiminnan moottoreita tai jarruja, joten miten omat ja muiden ympäristötunteet pitäisi kohdata, ja miten palautua?

Ympäristökriiseissä ahdingon aiheuttajana on ulkoiset tekijät, joilla ei ole päätepistettä tai välitöntä ratkaisua ja parannuskeinoa. Tällöin on tärkeää vahvistaa resilienssiä, jonka avulla voidaan vahvistua ulkoisia stressitekijöitä vastaan.

Hyvät resilienssitaidot ja yhteenkuuluvuuden kokemus toisten kanssa ovat merkittäviä kokemuksia niin kuormituksen kuin stressinsäätelyn kannaltta sekä jotta pystytään toimimaan ja löytämään uusia merkityksen, tarkoituksen ja toivon lähteitä elämään.

Tule mukaan toukokuussa alkavaan Ympäristötunne-haasteeseen!

Saat kuukauden ajan sähköpostilla harjoituksia ja tehtäviä tunteiden ja ajatusten tunnistamiseen ja stressin hallintaan. Löydät toisenlaisia tapoja oppia, kasvaa ja löytää uusia lähteitä merkitykselle, suunnalle ja toivolle elämässä. Innostu, vaikuta, tee muutoksia.

Tilaa haaste sähköpostiisi tästä linkistä.


Julkaistu:

Kategoria:
Osallistu

Jaa artikkeli:
Facebookissa
Twitterissä