Ilmastokahvila goes Luontotupa to 8.2.!

Huolettaako ilmastokriisi, ahdistaako luontokato? Älä jää yksin, kun maailmantuska painaa päälle. Luontotupa tarjoaa paikan ajatustenvaihdolle ympäristöön ja luontoon liittyvissä kysymyksissä ja ajatuksissa.

Ajankohta ja paikka: to 8.2.2024 klo 17–19
Elopelto (Viikin kampuskirjasto),
Viikinkaari 11, 00014 Helsinki

Tule juttelemaan matalalla kynnyksellä ilmastoon, tulevaisuuden epävarmuuteen ja kaikenlaisiin kriiseihin liittyvistä ajatuksistasi. Yhdessä löydämme ainakin pieniä ratkaisuja, rohkeutta yrittää ja toivon kipinöitä.

Ympäristö ja tulevaisuus mielessä –hankkeen työntekijä on paikalla ja tarjolla on kahvia, teetä, ajatustenvaihtoa ja vertaistukea. Ilmoittautumista ei tarvita, lisätietoja antaa hanna.rintala@nyyti.fi.

Luontotupa ja mediakritiikki

Torstaina 8.2. ensimmäisessä luontotuvassa teemana on mediakritiikki. Kurkistamme mainosten maailmaan ja pohdimme, miten markkinointi ja sen kuvastot vaikuttavat meihin ja käyttäytymiseemme. Miten mainokset vaikuttavat käsitykseemme hyvästä elämästä?

Kevään 2024 Luontotuvat torstai-iltoina klo 17–19 Viikin kirjastossa:

8.2. Kuuminta nyt! Mediakritiikki

29.2. Kertomusten voima

14.3. Planeetan kokoinen arki

4.4. Lähiluontomme

Ympäristö ja tulevaisuus mielessä -hanke ja Helmet-kirjastot järjestävät Kirjaston luontotuvat yhdessä. Luontotuvat ovat osa Kirjastosta aktivistiksi -ympäristöhaastetta.

Millainen suhde meillä on lähiluontoomme? – Luontotupa to 4.4.

 


Julkaistu:

Kategoria:
Osallistu

Jaa artikkeli:
Facebookissa
Twitterissä