Etäkoulutus 18.9.2023: Eväitä ympäristötunteiden kohtaamiseen nuorten kanssa

Miten rakennamme nuorten kanssa toiveikasta tulevaisuutta ilmastokriisin ja luontokadon todellisuuden keskellä? Millaista on hyvä elämä maapallon rajoissa? Etäkoulutus on maksuton.

Milloin: maanantaina 18.9.2023, klo 13–15
Missä: etäkoulutus Zoomissa
Hinta: maksuton

Tässä koulutuksessa paneudutaan meidän itse kunkin rooliin ja mahdollisuuksiin hyvän, turvallisen tulevaisuuden rakentajina. Maailma kiehuu, mutta meidän ei auta lannistua tai kaivautua poteroihimme. Nuorten, samoin kuin kaikkien tulevien sukupolvien hyvinvointi tarvitsee rohkeaa puolustamista. Myötätuntoisuudella ja yhteisöllisyydellä on voimaa, jota tarvitaan juuri nyt.

Käytännönläheinen ja toiminnallinen koulutus on suunnattu kaikille nuorten kanssa toimiville niin nuorisotyössä, oppilaitoksissa kuin muussakin elämässä. Iltapäivän aikana käydään läpi erilaisia ympäristöön ja tulevaisuuteen liittyviä tunteita, niiden kohtaamista ja käsittelyä sekä toivottavan tulevaisuuden rakentamista.

Ilmoittaudu mukaan viimeistään ennen tapahtuman alkua 18.9. klo 13 tästä. Saat vastausviestissä Zoom-linkin koulutukseen. Lämpimästi tervetuloa mukaan!


Julkaistu:

Kategoria:
Osallistu

Jaa artikkeli:
Facebookissa
Twitterissä