Maailmanlopun skenaarioista toivon rakentamiseen -webinaari ke 8.12.2021

Maksuton etäkoulutus Zoomissa 8.12.2021 klo 13–16

 

Maailmanlopun skenaarioista toivon rakentamiseen -webinaari tarjoaa eväitä ympäristöahdistuksen ja muiden ympäristökriisiin liittyvien tunteiden ymmärtämiseen ja kohtaamiseen sosiaali- ja terveysalojen toimijoille: ammattilaisille, vapaaehtoisille ja opiskelijoille. Koulutuksessa käsitellään ympäristökriisin aikana tarpeellisia mielenterveystaitoja ja niiden edistämistä yhteiskunnassa sote-ammattilaisten keinoin.

Luennoimassa mm. psykoterapeutti Nina Pyykkönen, ympäristöahdistustutkija Panu Pihkala ja ympäristövaikuttaja Iikka Kivi. Tilaisuus on osa Ympäristöahdistuksen mieli -hanketta.

Kenelle?

Koulutus on suunnattu kaikille sosiaali- ja terveysalojen toimijoille niin julkisella, yksityisellä, järjestöissä kuin hallinnossa ja tutkimuksessakin. Ennakko-osaamista aiheesta ei tarvita, kiinnostus tätä ajankohtaista teemaa kohtaan riittää.

Miten?

Koulutus toteutetaan Zoom-webinaarina. Ilmoittaudu mukaan 6.12. mennessä ja kerro tapahtumasta tutuillesikin! Zoom-linkki lähetetään ilmoittautuneille 7.12.

Ohjelma:

13.00 Tervetuloa

13.05 Psykologi, psykoterapeutti Nina Pyykkönen: Turvallisuuden kokemus ja mentalisaatio ympäristökriisin keskellä

14:00 Ympäristövaikuttaja, koomikko Iikka Kivi: Vähän mukavampi maailmanloppu

14.30 Tauko

14.35 Psykologi ja Tunne ry:n puheenjohtaja Sanni Saarimäki etsii kanssanne vastauksia ympäristötunteiden kohtaamiseen liittyviin kysymyksiin sote-ammattilaisten näkökulmista

15:10 Dosentti, ympäristöahdistustutkija Panu Pihkala: Raivoa ja rakkautta? Ympäristötunteiden kohtaaminen sote-alalla tutkimusten valossa

15:40 Päätössanat, palaute ja miten tästä eteenpäin

 


Julkaistu:

Kategoria:
Osallistu

Jaa artikkeli:
Facebookissa
Twitterissä