27.10.2021 Puhutaan ympäristötunteista -etätyöpaja (2 h)

Ilmastonmuutos, ympäristöuhat ja lajikato, saastuminen, pandemiat, lähiluonnon tuhoutuminen…

Nykytilanteen hälyttävät faktat ja tulevaisuuden epävarmuus herättävät monenlaisia tunteita ja ajatuksia. Ilmasto- ja ympäristöteot usein auttavat niiden käsittelyssä, mutta vain pelkästään toimintaan keskittymällä saatamme uupua tai kyynistyä. Tunteet voivat olla toiminnan moottoreita tai jarruja, joten miten omat ja muiden ympäristötunteet pitäisi kohdata, ja miten palautua?

27.10. klo 18.00–20.00 Zoomissa järjestettävässä etätyöpajassa tarjotaan tutkittua tietoa ympäristöön liittyvistä tunteista ja ajatuksista sekä keinoja niiden kohtaamiseen ja käsittelyyn. Lisäksi pohditaan toiminnan ja tunteiden käsittelyn välistä suhdetta. Työpaja tarjoaa mahdollisuuden pohtia omaa suhtautumista ilmasto- ja ympäristökriisiin sekä tulevaisuuteen. Vertaistuen, keskustelun ja vinkkien jakamisen avulla tuetaan selviytymistä haastavassa tilanteessa.

Työpaja soveltuu kaikille, jotka haluavat vahvistaa omaa hyvinvointiaan ja ympäristötunteiden käsittelytaitoja. Työpajan toteuttaa Ympäristöahdistuksen mieli -hanke ja se on maksuton. Työpajan ohjaavat Tunne ry:n toiminnanjohtaja Taneli Saari ja Nyyti ry:n asiantuntija Hanna Rintala.

Ilmoittaudu mukaan 27.10. mennessä tästä linkistä: https://mieli.futural.fi/registration/188


Julkaistu:

Kategoria:
Osallistu

Jaa artikkeli:
Facebookissa
Twitterissä