20.9.2022 Puhutaan ympäristötunteista -etätyöpaja (2h)

Ympäristökriisi herättää monenlaisia tunteita ja ajatuksia. Ilmasto- ja ympäristöteot usein auttavat ahdistuksen käsittelyssä, mutta pelkästään toimintaan keskittymällä saatamme uupua tai kyynistyä. Tunteet voivat olla toiminnan moottoreita tai jarruja, joten miten omat ja muiden ympäristötunteet pitäisi kohdata, ja miten palautua?

Zoom-etätyöpaja tiistaina 20.9. klo 18–20 tarjoaa työkaluja ympäristöön liittyvien tunteiden kohtaamiseen ja käsittelyyn. Työpajassa saat vertaistukea ja mahdollisuuden pohtia omaa suhtautumistasi ilmasto- ja ympäristökriisiin sekä tulevaisuuteen.

Työpaja sopii lähtökohtaisesti kaikille, jotka haluavat
vertaistukea ja keskustelua ympäristötunteiden käsittelyyn. Keskeistä työpajassa on luottamuksellisuus, kaikkien ryhmäläisten arvostus, oikeus puhua ja olla puhumatta. Jos
sinusta tuntuu, että et esimerkiksi juuri nyt jaksa tai ole valmis
kuulemaan muiden kokemuksia, voit kokeilla esimerkiksi itse tehtäviä harjoituksia.

Jos mietit osallistumisen mielekkyyttä, ota yhteyttä taneli@tunne.org. Työpajan vetäjänä toimii Tunne ry:n toiminnanjohtaja Taneli Saari.

Ilmoittautudu mukaan tällä lomakkeella 20.9. mennessä. Lomakkeessa kysytään tarpeettomia tietoja (mm. titteli, organisaatio, osoite), ne voi ohittaa kirjoittamalla kenttään vaikka viivan.


Julkaistu:

Kategoria:
Osallistu

Jaa artikkeli:
Facebookissa
Twitterissä