14.-28.3.2023 Ympäristötunteiden äärellä -verkkoryhmä (3 x 2 h)

Huolettaako ilmastokriisi, surettaako luontokato, mietityttääkö tulevaisuus? Tule mukaan maksuttomaan Ympäristötunteiden äärellä -verkkoryhmään!
Ympäristökriisin eri osa-alueet ja muut tulevaisuuden epävarmuudet herättävät meissä paljon erilaisia tunteita ja ajatuksia. Toiminta voi auttaa tunteiden käsittelyssä, mutta myös tunteiden äärelle on hyvä pysähtyä, jotta vältämme uupumisen ja kyynistymisen.
Tervetuloa mukaan kolmena tiistai-iltana 14.3., 21.3. ja 28.3.2023 klo 18–20 Zoomissa kokoontuvaan ryhmään.
Ryhmässä tarjotaan tutkittua tietoa ympäristöön liittyvistä tunteista, kokeillaan harjoituksia niiden käsittelyyn, pohditaan oman toiminnan ja tunteiden käsittelyn välistä suhdetta ja jaetaan ajatuksia vertaistuellisesti. Keskustelu on luottamuksellista.
Käsiteltäviä teemoja ovat ympäristötunteiden tunnistaminen, nimeäminen ja jakaminen, ympäristönmuutosten mielenterveys- ja hyvinvointivaikutukset, tunteiden ja tiedon kanssa eläminen, yhteisöjen tuki sekä tulevaisuus. Verkkoryhmän sisältöä painotetaan osallistujien toiveiden mukaan. Vertaistuen, keskustelun ja vinkkien jakamisen avulla tuetaan omaa hyvinvointia haastavassa tilanteessa.
Ryhmä sopii lähtökohtaisesti kaikille, jotka haluavat vertaistukea ja keskustelua ympäristötunteiden käsittelyyn. Keskeistä työpajassa on luottamuksellisuus, kaikkien ryhmäläisten arvostus, oikeus puhua ja olla puhumatta. Jos sinusta tuntuu, että et esimerkiksi juuri nyt jaksa tai ole valmis kuulemaan muiden kokemuksia, voit kokeilla esimerkiksi itse tehtäviä harjoituksia.
Ryhmän ohjaa Tunne ry:n toiminnanjohtaja  Taneli Saari. Ilmoittaudu mukaan tällä lomakkeella. Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Julkaistu:

Kategoria:
Osallistu

Jaa artikkeli:
Facebookissa
Twitterissä