14.10.–11.11.2021 Puhutaan ympäristötunteista -WhatsApp-ryhmä

Ilmastonmuutos, ympäristöuhat ja lajikato, saastuminen, pandemiat, lähiluonnon tuhoutuminen… Nykytilanteen hälyttävät faktat ja tulevaisuuden epävarmuus herättävät monenlaisia tunteita ja ajatuksia. Ilmasto- ja ympäristöteot usein auttavat niiden käsittelyssä, mutta vain pelkästään toimintaan keskittymällä saatamme uupua tai kyynistyä. Tunteet voivat olla toiminnan moottoreita tai jarruja, joten miten omat ja muiden ympäristötunteet pitäisi kohdata, ja miten palautua?

Kokoonnutaan 5 viikon ajaksi WhatsApp-ryhmään. Ohjattua keskustelua kerran viikossa torstai-iltapäivisin, ja muuten kanava on käytössä vertaistukea varten. 


Ryhmässä tarjotaan tutkittua tietoa ympäristöön liittyvistä tunteista ja ajatuksista sekä keinoja niiden kohtaamiseen ja käsittelyyn. Lisäksi pohditaan toiminnan ja tunteiden käsittelyn välistä suhdetta. Ryhmä tarjoaa mahdollisuuden pohtia omaa suhtautumista ilmasto- ja ympäristökriisiin sekä tulevaisuuteen. Vertaistuen, keskustelun ja vinkkien jakamisen avulla tuetaan selviytymistä haastavassa tilanteessa.

Ryhmä soveltuu kaikille, jotka haluavat vahvistaa omaa hyvinvointiaan ja ympäristötunteiden käsittelytaitoja.  Ryhmän toteuttaa Ympäristöahdistuksen mieli -hanke ja osallistuminen on maksutonta. Ryhmän ohjaa Nyyti ry:n Hanna Rintala.

Ilmoittaudu mukaan viimeistään 14.10. tästä linkistä: https://mieli.futural.fi/registration/187


Julkaistu:

Kategoria:
Osallistu

Jaa artikkeli:
Facebookissa
Twitterissä